Utalással is támogathatsz minket!

Kedvezményezett neve: Technológiával az Egészségért Alapítvány Bankszámlaszám: 10404993-50526967-57821014 Bank: K&H Bank Közlemény: Támogatlak titeket!

Legyél rendszeres támogatónk!

Patreon oldalunkon keresztül havi rendszerességgel támogathatod munkánkat. Katt az ikonra, vagy a patreon.com/tealapitvany oldalra

Előadás & Kitelepülés

Izgalmas előadást keresel a céges rendezvényre, vagy szeretnéd színesíteni konferenciád programját egy VR-os kitelepüléssel? Rendeld meg az eseményedre az OncoVR kalandjátékot. Monitor segítségével nem csak a játékos, hanem a körülötte lévők is részévé válhatnak az élménynek. Szívesen bemutatjuk történetünket, eredményeinket, így még többen megismerhetik munkánkat.

Tedd különlegessé a programodat

Legyen esküvő, konferencia vagy családi rendezvény add meg azt az egyedi lehetőséget vendégeidnek, hogy jótékonykodjanak nekünk

Működésünkhöz szükséges eszközök

Ha rendelkezel Oculus Go vagy Oculus Quest VR szemüveggel, amire már nincs szükséged, akkor szívesen átvesszük és eljutattjuk egy pszichológushoz.

Ha a fentiek közül bármelyik érdekel, lépj velünk kapcsolatba az erdos.sandor[kukac]oncovr.hu oldalon fenti ikonra kattintva.