Elindult a VR mindenkié jótékonysági kampány!

vr mindenkié jótékonysági kampány

A VR mindenkié jótékonysági kampány keretében 20 gyermek és 20 felnőtt ölt magár VR szemüveget, hogy összemérjék tudásukat a virtuális térben. Támogasd Te is hőseinket a virtuális megmérettetésben, hiszen segítségeddel még több gyermekhez vihetjük el a VR élményt! 

A VR mindenkié jótékonysági kampány az OncoVR figyelemfelkeltő akciója, ami elviszi a virtuális valóság élményét a Vodafone Falakon át program intézményeibe. A Falakon át kezdeményezés a gyermekek kórházban töltött idejét teszi könnyebbé díjmentes szélessávú internettel és digitális TV szolgáltatással, az OncoVR programnak és ezáltal a virtuális valóságnak köszönhetően pedig már a kórházi falak sem jelenthetnek akadályt. A még nagyobb izgalom érdekében felkértünk 20 felnőttet, hogy egy közös VR-játék keretében mérjék össze tudásukat a gyerekekkel. A virtuális verseny színtere az OncoVR kalandjáték, ahol a szigetre betolakodó káros sejtek legyőzése a cél. A kipukkasztott sejtek után a résztvevők pontszámot kapnak, ami a fenti számlálón érhető el.

A kampány kiegészül egy adománygyűjtő akcióval is, melynek keretében a Technológiával az Egészségért Alapítvány támogatására van lehetőség. A befolyt összeggel célunk az OncoVR kalandjáték továbbfejlesztése, hogy az még hatékonyabban támogathassa a daganatos gyermekek felépülését, és minél több gyermekhez eljuthasson.

Tetszett? Oszd meg közösségi oldaladon!

Facebook
Twitter
Linkedin
Email